Vacature

Het By Bas Optiek team is op zoek naar een enthousiaste kracht voor de zaterdagen. Bij By Bas Optiek werk je in een gezellige en energieke omgeving. Het is ons doel om onze klanten te voorzien van het beste advies en de mooiste monturen en zonnebrillen.
We werken alleen met high fashion merken. 
Van onze zaterdagkracht verwachten we een gemotiveerde, vriendelijke en zeer klantgerichte houding. Leuk als je ons team komt versterken! Email je CV en motivatie naar ons. Of kom even langs in de winkel. 

Nieuw: FACE A FACE

FACE A FACE is in Frankrijk opgericht in 1995 en staat bekend als een eigentijds brillenmerk. Na in 2015 lid te zijn geworden van de DESIGN EYEWEAR GROUP, verhuisde FACE A FACE zijn hoofdkantoor naar Denemarken. Tegenwoordig zijn ze gevestigd over de hele wereld – van Aarhus tot Parijs en San Francisco. Het ontwerpteam blijft gevestigd in Parijs en monturen worden gemaakt in Frankrijk, Italië of Japan, afhankelijk van de vereiste expertise.

FACE A FACE is een gedurfd, non-conformistisch brillenmerk. Het is meer dan 25 jaar geleden onstaan uit de Parijse artistieke cultuur en evolueert sindsdien mee. De collecties zijn geïnspireerd op moderne kunst, architectuur, hedendaags design en modetrends. En nu dus beschikbaar voor jou bij By Bas.