Vacature

Heb je altijd al willen werken in een gezellige, creatieve omgeving waar de klant zich goed voelt door jouw service? Dan is een baan By Bas Optiek iets voor jou!

Bas zoekt een leuke, vlotte (jonge) dame/heer die 3 dagen (bespreekbaar) per week kan assisteren in de winkel. Interesse in brillen/zonnebrillen, mode en stijl zijn wenselijk. Goede klantenservice is een must.

By Bas Optiek is een erkend leerbedrijf, dus heb je interesse om bij By Bas Optiek te werken in het kader van je opleiding, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Email je motivatie en CV naar info@bybasoptiek.com

Nieuw binnen: Linda Farrow

Het merk Linda Farrow werd opgericht in 1970 door de ontwerpster zelf en werd al snel bekend en geliefd als luxe eyewear merk. Farrow mocht graag experimenteren met vormen en stylen die nog steeds actueel zijn. Hierdoor onderstonden mooie samenwerkingen met merken zoals Dior, YSL, Balenciaga en Sonia Rykiel.

Na een rustperiode van 20 jaar werd het merk in 2003 weer nieuw leven ingeblazen door de zoon van Farrow, Simon Jablon. Dit nadat Jablon het archief met vintage zonnebrillen herontdekte.

Tegenwoordig combineert het merk de vintage en originele look, stijl en vormen met hedendaagse high fashion. En een selecte collectie is nu beschikbaar bij ons in de winkel!