Stella McCartney

Stella McCartney is een Brits modeontwerpster met zeer bekende ouders. Haar vader was zanger bij de Britse band de Beatles en haar moeder de Amerikaanse fotografe Linda Eastman. Stella McCartney heeft gewerkt als hoofdontwerpster bij Chloé en tekende in 2001 een contract met de Gucci-groep, waar ze haar eigen label uitbrengt. Stella McCartney is ook bekend van de samenwerking met adidas waarvoor ze een elegante sportlijn ontwierp.

Haar lijn monturen en zonnebrillen zijn herkenbaar aan hun moderne, vrouwelijke en zelfverzekerde esthetiek. Ze zijn gemaakt van biogebaseerde materialen en omarmen de milieuvriendelijke filosofie van het merk. De duurzame zonnebrillencollectie is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar het gebruik van grondstoffen van natuurlijke oorsprong; meer dan 50% van de materialen die worden gebruikt om onze brillen te maken, zijn van natuurlijke bronnen.

Ga met een goed gevoel de zomer in met Stella McCartney, nu bij By Bas in de winkel.

Let the sun shine! It’s Gucci time.

Gucci is het wereldberoemde mode merk dat opgericht werd in 1921 door Guccio Gucci (1881–1953) in Florence. Hoe omschrijf je Gucci? De designs hebben de (van oorsprong uit) Italiaanse flair, met een fleugje zwoele elegantie. Oh, laat die zonneschijn maar komen…..

Gucci