Stella McCartney

Stella McCartney is een Brits modeontwerpster met zeer bekende ouders. Haar vader was zanger bij de Britse band de Beatles en haar moeder de Amerikaanse fotografe Linda Eastman. Stella McCartney heeft gewerkt als hoofdontwerpster bij ChloƩ en tekende in 2001 een contract met de Gucci-groep, waar ze haar eigen label uitbrengt. Stella McCartney is ook bekend van de samenwerking met adidas waarvoor ze een elegante sportlijn ontwierp.

Haar lijn monturen en zonnebrillen zijn herkenbaar aan hun moderne, vrouwelijke en zelfverzekerde esthetiek. Ze zijn gemaakt van biogebaseerde materialen en omarmen de milieuvriendelijke filosofie van het merk. De duurzame zonnebrillencollectie is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar het gebruik van grondstoffen van natuurlijke oorsprong; meer dan 50% van de materialen die worden gebruikt om onze brillen te maken, zijn van natuurlijke bronnen.

Ga met een goed gevoel de zomer in met Stella McCartney, nu bij By Bas in de winkel.

Barton Perreira

Barton Perreira werd opgericht door Bill Barton en Patty Perreira en gelanceerd in 2007. Dit merk kenmerkt zich door de keuze voor de bijzondere materialen en het handwerk van bekwame ambachtslieden in Japan. 

Barton Perreira onderscheidt zich door de passie voor aandacht en unieke details. Deze aanpak zorgt ervoor dat hun creaties worden geproduceerd in beperkte hoeveelheden. Een mooie selectie monturen is nu beschikbaar bij By Bas.