Vacature

Heb je altijd al willen werken in een gezellige, creatieve omgeving waar de klant zich goed voelt door jouw service? Dan is een baan By Bas Optiek iets voor jou!

Bas zoekt een leuke, vlotte (jonge) dame/heer die 3 dagen (bespreekbaar) per week kan assisteren in de winkel. Interesse in brillen/zonnebrillen, mode en stijl zijn wenselijk. Goede klantenservice is een must.

By Bas Optiek is een erkend leerbedrijf, dus heb je interesse om bij By Bas Optiek te werken in het kader van je opleiding, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Email je motivatie en CV naar info@bybasoptiek.com

theo – Black & Gold

theo Eyewear is een Belgisch brillenmerk, opgericht in 1987 door de opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. Ze ontwierpen een eigen collectie onder de naam theo, een anagram van Hoet, voor hun eigen winkels in Antwerpen en Brugge. Nu worden hun monturen ook wereldwijd verkocht via high end opticiƫns.

theo kenmerkt zich door asymmetrische en geometrische vormen. Daarnaast is theo niet verlegen om geweldig kleur te gebruiken! Nu komt theo met zeer styllistiche mooie monturen in Balck & Gold. Nu beschikbaar bij By Bas Optiek.

theo Eyewear – Black & Gold