Lenzen

Lenzen

Lenzen geven een gevoel van vrijheid en rust. Altijd verzekerd van een uitstekend zicht en perfect passend bij uw ogen. Met de contactlenzen van Bausch & Lomb, Ciba Vision of Johnson & Johnson kiest uw voor lenzen van hoge kwaliteit die 100% veilig voor uw ogen zijn.

Wanneer u kiest voor lenzen hebt u keuze u diverse soorten, zoals maandlenzen, nachtlenzen, harde en zachte lenzen. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren over de mogelijkheden en te kiezen voor het type lens dat het beste aansluit op uw wensen en, niet geheel onbelangrijk, uw ogen.

Bausch & Lomb

Is een Amerikaans gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met zowel de ontwikkeling en productie van contactlensvloeistoffen als contactlenzen. Met hun brede assortiment van producten voor de hele familie is er altijd een geschikte keuze voor u.
Bausch & Lomb
CIBA Vision

Ciba Vision

Legt zich toe op het onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve producten, processen en systemen. Dit heeft ondermeer geleid tot de productie van lenzen zoals NIGHT & DAY, een nieuwe, revolutionaire, hoogzuurstofdoorlatende contactlens die tot 30 nachten ononderbroken kan worden gedragen.

Johnson & Johnson

Is een van 's werelds grootste organisaties op het gebied van gezondheids- en verzorgingsproducten. Dagelijks kopen en gebruiken mensen, verdeeld over alle continenten, onze zeer uiteenlopende producten.
Johnson & Johnson